HABERLER

02.05.2010

Küçük Bayan Basketbol Takımımız 2. Oldu

Türkiye Şampiyonası finalinde Fenerbahçe ile karşılaşan Küçük Bayan Basketbol Takımımız, maçtan 58-53 mağlup ayrılarak Türkiye İkincisi oldu.

Bir süredir Nevşehir'de düzenlenen Küçük Bayanlar Basketbol Türkiye Şampiyonası'nda başarılı maçlara imza atarak finale kadar yükselen Siyah-Beyazlılarımız, finalde ezeli rakibi Fenerbahçe ile çok çekişmeli geçen bir müsabaka oynadı.
Avanos Atatürk Spor Salonu'ndaki maçta ilk yarı karşılıklı basketlerle geçti. İlk çeyreği Fenerbahçe 11-10 önde bitirdi. İkinci çeyrekte hücumda sıkıntılar yaşayan Ekibimiz, sayı bulmakta zorlanınca rakibimiz soyunma odasına 26-14 üstün gitti.
Siyah-Beyazlılarımız, ikinci devrede farkı kapatmak için büyük bir çaba sergiledi. Üçüncü çeyrek 43-33 rakip ekibin üstünlüğü ile tamamlanırken, son periyot büyük bir çekişmeye sahne oldu. Maçtan hiç kopmayan Takımımız, son dakikalarda farkı iyice eritti. Bitime 46 saniye kala skoru 55-51'e getirerek kupaya ortak olan Küçük Bayan Basketbol Takımımız, tüm çabalarına karşın mücadeleden 58-53 mağlup ayrıldı ve Türkiye İkincisi oldu.
 

Diğer Haberler