HABERLER

29.04.2010

Beşiktaş Cola Turka:90 - Türk Telekom:100

Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Play-Off Çeyrek Final serisi ilk maçında Türk Telekom'a 100-90 mağlup oldu.

BJK Cola Turka Arena'da oynanan maçın ilk periyodu 23-25 konuk ekibin üstünlüğü ile geçildi. İkinci periyodun ilk dakikaları karşılıkla basketlerle geçerken, hücumda daha etkili bir oyun sergileyen Türk Telekom, üst üste bulduğu basketlerle bir ara farkı 11 sayıya (39-50) çıkardı. Son dakikalarda toparlanan Ekibimiz, farkı kapatırken rakibimiz soyunma odasına 46-52'lik üstünlükle gitti.
Üçüncü periyotta farkı kapatmak için ilk dakikalarda büyük gayret gösteren Siyah-Beyazlılarımız, farkı azaltma şansı bulsa da daha sonra Türk Telekom'un basketlerine engel olmadı ve bir ara fark 12 sayıya (57-69) kadar yükseldi. Üçüncü çeyreğin son anlarında hareketlenen Takımımız, farkı eritmeyi başardı (71-73).
Son çeyreğe 2 sayı farkla Türk Telekom önde başlarken, maçta büyük bir çekişme yaşandı. Karşılıklı basketlerin ardından rakibimiz yeniden hücumda üstünlüğü eline aldı ve üst üste basketler buldu. Son 5 dakikaya 81-89 geride giren Siyah-Beyazlılarımız, şanssızlık yaşarken Türk Telekom'un atışları basketle sonuçlandı ve rakibimiz bitime 3 dakika 12 saniye kala 81-92'lik üstünlüğe ulaştı. Maçı bırakmayan Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, üst üste bulduğu basketlerle farkı 5 sayıya kadar indirse de Türk Telekom, karşılaşmadan 90-100 galip ayrılmayı başardı.
Seriye 1-0 önde başlayan Siyah-Beyazlılarımız, bu mağlubiyet ile avantajını yitirdi. 1-1 olan serinin ikinci karşılaşması Pazar günü Ankara'da oynanacak. Toplamda 3 maç kazanan takım yarı finale yükselecek.



Diğer Haberler