HABERLER

29.04.2010

Potada Küçük Bayanlarımız Çeyrek Finalde

Küçük Bayan Basketbol Takımımız, Türkiye Şampiyonası A Grubu üçüncü maçında Ceyhan Belediyesi'ni 58-30 mağlup etti ve grup lideri olarak çeyrek finale yükseldi.

Nevşehir'de düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden Küçük Bayan Basketbol Takımımız, A Grubu'ndaki ilk maçında önceki gün Şehit Öğretmenler İlköğretim Okulu'nu 69-43 ve dün de Manisa Turgutlu Belediyesi'ni 72-41 mağlup etmişti.
Takımımız, grubundaki son maçta bugün Ceyhan Belediyesi ile karşı karşıya geldi. İlk periyodu 18-12, devreyi de 35-14 önde geçen Küçük Bayanlarımız, üstünlüğünü 3. periyotta da sürdürdü ve son çeyreğe 48-21'lik önde girdi. Takımımız, rahat bir mücadele sergilediği karşılaşmadan 58-30 üstünlükle ayrıldı.
A Grubu'nda oynadığı 3 maçı da kazanan Takımımız, grup lideri olarak çeyrek finale yükseldi. Takımımız, çeyrek finalde C Grubu'nun ikincisi Mersin Büyükşehir Belediyesi ile eşleşti.
Küçük Bayanlarımız, yarın (30 Nisan) saat 12.00'de Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda Mersin Büyükşehir Belediyesi ile oynayacağı maçı kazanırsa yarı finale yükselecek.

Diğer Haberler