HABERLER

28.04.2010

\"Taraftarımızın Büyük Desteğiyle Kazanacağız\"

Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Şeref Yalçın, Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız’ın play-off çeyrek final serisinde yarın (29 Nisan) Türk Telekom ile oynayacağı maçı taraftarımızın desteğiyle kazanacağını söyledi.

Seriye 1-0 önde başlayacak olmamızın büyük bir avantaj olduğunu belirten Şeref Yalçın, yarın (29 Nisan) Akatlar Cola Turka Arena’da oynanacak karşılaşmayı kazanarak Pazar günü başkentte oynanacak ikinci maça tur için gitmek istediklerini belirtti.
İki karşılaşmadan da Takımımız’ın galibiyetle ayrılacağına inandığını ifade eden Yalçın, “Yarın taraftarlarımızın büyük desteğiyle kazanacağımızı düşünüyorum. Beşiktaş Cola Turka Erkek Basketbol Takımımız, Ankara’da oynadığı maçlarda da taraftarlarımızdan büyük destek görüyor. O karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak Türk Telekom’un hatlarını keseceğimize inancım tam” şeklinde konuştu.
Yarı finaldeki rakibimizin Efes Pilsen olacağını tahmin eden Şeref Yalçın, “Yarı final serisini de kazanarak finale yükselmek istiyoruz” dedi.

Diğer Haberler