HABERLER

27.04.2010

“Hedefimizi Gerçekleştirdik”

Andre Vergauwen Kupası’nda ikinci olan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız’ın antrenörü Mehmet Önüt, final hedeflerini gerçekleştirdiklerini belirtti.

İspanya’ya gitmeden önce yaptığı açıklamada hedeflerini final olarak belirttiklerini hatırlatan Mehmet Önüt, bunu başardıkları için sevinçli olduklarını söyledi. Geçtiğimiz yıl alınan üçüncülüğün ardından bu sene çıtayı yükselttiklerini ifade eden tecrübeli antrenörümüz, “Çok ciddi rakiplerle karşı karşıya geldik ve bu takımların arasından sıyrılarak tamamen Türk oyunculardan kurulu bir kadroyla finale adımızı yazdırdık. CS Meaux karşısında kupayı da kazanabilirdik ama bazı noktalarda yetersiz kaldık. Seneye bu eksikliklerimizi tamamlayarak kupayı kazanmak istiyoruz” diye konuştu.
Alınan bu başarıdan sponsor desteğinin de çok önemli bir faktör olduğuna dikkat çeken Mehmet Önüt, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız’ın sponsoru Gökhan Orhun’un kendilerine büyük destek verdiğini belirterek, “Başta Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Necip Sever ve sponsorlarımızın çok büyük desteğini gördük” dedi.
Sponsor desteğinin amatör şubeler için çok önemli olduğunu vurgulayan Önüt, “Kazandığımız başarıyla sponsorlarımızın da yüzünü güldürdük. Mahçup olmadığımız için seviniyoruz. Sponsor desteğinin Türk sporuna ivme kazandıracağını düşünüyorum. Bu güne kadar Kulübümüz’ün desteğiyle bu noktaya geldik artık sponsor desteği sayesinde Beşiktaş adını daha yükseklere taşıyacağımıza inanıyorum. Şu anda maddi ve manevi olarak diğer rakiplerimizin çok üstündeyiz” ifadelerini kullandı.
İspanya’da organizasyon anlamında ciddi sıkıntılar yaşadıklarını söyleyen Mehmet Önüt,  yarı final maçından sonra bütün tribünlerin Takımımız’ı ayakta alkışladığını ve bunun da kendilerine gurur verdiğini söyledi.

Diğer Haberler