HABERLER

24.04.2010

Mustafa Denizli’nin Açıklaması

Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli 2-2 sona eren Sivasspor maçının ardından şu açıklamayı yaptı:

“Taraftarlarımız, bazı şeyler düşündükleri kadar mükemmel olmasa bile takımın ne yapmak istediğini görüyor. Takımımızın psikolojisini düzeltmek ve sahada en iyi şekilde mücadele etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Maç öncesinde taraftarın sevgisi ne kadar olumlu etki ederse etsin sorumluklarımızı da arttırdı. İlk yarıda iyi futbol yoktu. Psikolojisi bu kadar bozuk bir takım için normal bu.
Taraftar, ruh halini takımın her ferdiyle paylaşmak istiyor. İki haftadır öyle kritik şeyler yaşadık ki biz dahil konuşma isteği hissediyoruz. Haksız diyebileceğimiz bir takım kırmızı kartlar var. Taraftar “Biz bu takıma inanıyoruz, seviyoruz, şartlar ne olursar olsun biz onun yanındayız” mesajını verdi.
Ortada yaşananlarda bir sıralama yaparsak Beşiktaş’ın şampiyon olamaması gayet tabi başarısızlıktır. Zaman zaman maddi zorluklar yaşandı ama şu gün itibariyle Beşiktaş’ın yaşadığı böyle bir sorun yok. Beşiktaş’ın ne kadar büyük bir marka olduğunu herkes çok iyi biliyor. Ödemelerde bir sorun olduğu zaman bir miktarını peşin ödeyerek bir miktarını senet vererek futbolcuları rahatlatıyor yönetim.
Batuhan konusu Beşiktaş'a geldiğimden beri çok sık karşılaştığım bir soru. Batuhan ile benim aramda bir sorun yaşanmadı. Batuhan'ın önümüzdeki sezon her arkadaşı kadar şansı vardır. Batuhan düzeltmesi gereken konularda daha sağlıklı düşünecektir ve eğer istiyorsa Beşiktaş’a hizmet edecektir ve de bunun karşılığını alacaktır. Manchester United maçında ben ona görev verdim. O dönemden sonra kaynaklanan sorunların benimle ilgisi yok. Beşiktaş hiçbir futbolcuya muhtaç değildir.”

Diğer Haberler