HABERLER

22.04.2010

Okul Projesinin Startı Verildi

BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti, bugün Akaretler’deki kulüp binamızda yoğun bir gündemle toplantı yaptı. Elazığ’ın deprem bölgesinde yaptırılacak olan Beşiktaş İlköğretim Okulu’nun projelerinin hazırlandığı ve inşaat için startın verildiği açıklandı.

BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti’nin bugünkü toplantısına Kulübümüz’ün Başkan Yardımcısı ve İstişare Heyetleri Başkanı Erdoğan Toprak, Genel Sekreterimiz Fahrettin Curoğlu, Futbol Komitesi Üyesi, Amatör Şubeler, Yatırımlar ve Derneklerden sorumlu Üyemiz Doğan Küçükemre, Futbol Komitesi Üyemiz Cengiz Zülfikaroğlu, eski yöneticimiz Erol Obdan, heyetin sorumlusu Revna Demirören ve heyet üyesi Begüm Yücel katıldı...
Yoğun bir gündemle yapılan toplantının ardından, Kulübümüz’ün Başkan Yardımcısı ve İstişare Heyetleri Başkanı Erdoğan Toprak, Elazığ’ın deprem bölgesinde yapılacak olan Beşiktaş İlköğretim Okulu’nun projelerinin hazırlandığını açıklarken, “İnşaatın yapımını gerçekleştirecek olan firma ile anlaşma sağlandı. Kulübümüz’ün eski Yönetim Kurulu üyesi Erol Obdan, inşaat masraflarının bir kısmını karşılayacak. Okulumuz, yeni eğitim döneminde faaliyetlerine başlayacak” dedi.
Okulun yapımı ile ilgili protokol BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti’nden sorumlu olan Revna Demirören ile Erol Obdan tarafından imzalandı.
Yarın saat 10.00’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan gelecek olan çocuklarla birlikte BJK Koleji’nde kutlayacak olan BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti, bundan sonraki günlerde gerçekleştirilecek olan diğer projelerle ilgili de görüştü...




Diğer Haberler