HABERLER

20.04.2010

\"Saha Avantajını Kazanmak İstiyoruz\"

Play-off çeyrek final serisinde Mersin Büyükşehir Belediyesi ile eşleşen Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımızın antrenörü Aziz Akkaya, ilk maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirtti.

Normal sezonu 7. tamamlayarak 2. sıradaki Mersin Büyükşehir Belediyesi ile eşleşen Siyah Beyazlılarımız, play-off çeyrek final serisinin hazırlıklarını sürdürüyor.
22 Nisan Perşembe günü deplasmanda oynanacak karşılaşma öncesinde internet sitemize açıklamalar yapan antrenörümüz Aziz Akkaya, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin güçlü bir takım olduğunu belirterek, “Mersin’e sezon içinde iki kere yenildiğimiz için seriye 1-0 mağlup başlayacağız. Rakibimiz bu ligin güçlü ekiplerinden birisi. Sıralamadaki yerleri de bunu gösteriyor. Ancak play-offlarda her şey değişebilir” diye konuştu.
Deplasmanda oynanacak ilk maçtan galip ayrılarak seriyi 1-1’e getirmek istediklerini söyleyen Akkaya, “Serinin ikinci ve üçüncü maçlarını kendi sahamızda oynayacağız. Dolayısıyla deplasmanda alacağımız bir galibiyetle avantajlı hale gelen taraf biz olacağız. O yüzden ilk maçı kazanıp, oynayacağımız diğer maçlardan da galibiyetle ayrılarak bir üst tura yükselmek istiyoruz. Takımımız bunu başaracak kapasitede” ifadelerini kullandı.
Oyuncularımızın moral durumunun iyi olduğundan bahseden tecrübeli antrenörümüz, taraftarlarımızın Mersin’de oynanan maçlarda Siyah Beyazlılarımız’ı yalnız bırakmadığını vurgulayarak, “Mersin’deki maçlarımızda çok sayıda Beşiktaşlı, Takımımız’a destek oluyor. Bu önemli maçta da onların desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu. 
İki takım arasında oynanacak play-off çeyrek final serisinin maç programı şöyle:
22 Nisan Perşembe
Mersin Büyükşehir Belediyesi-Beşiktaş Cola Turka (16.30)
25 Nisan Pazar
Beşiktaş Cola Turka-Mersin Büyükşehir Belediyesi (16.30)
27 Nisan Salı
Beşiktaş Cola Turka-Mersin Büyükşehir Belediyesi (18.30)
30 Nisan Cuma
Mersin Büyükşehir Belediyesi – Beşiktaş Cola Turka

Diğer Haberler