HABERLER

16.04.2010

Güreş ve Boks Şubelerimiz Sezonu Açtı

Güreş ve Boks Şubelerimizin sezon açılışı BJK İnönü Stadı'nda gerçekleştirildi.

Açılışa Genel Sekreterimiz Fahrettin Curoğlu, Muasip Üye ve Asbaşkanımız Engin Baltacı ile Futbol Komitesi Üyesi, Amatör Şubeler, Yatırımlar ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Doğan Küçükemre katıldı.
Yönetim Kurulu Üyelerimiz, genç sporcularla bir süre sohbet ederken sportif çalışmalarda olduğu gibi okuldaki derslerini de aksatmamalarını öğütlediler ve "Siz şampiyon olun, bizler size her türlü desteği vereceğiz" dediler.
Güreş Şubesi Sorumlusu Süleyman Şahin ile Boks Şubesi Sorumlusu İsmail Alataş, iyi sporcular yetiştirerek ülkemizi uluslararası yarışmalarda temsil etmek istediklerini belirttiler.
Süleyman Şahin, "Yeni devraldığımız Beşiktaş Güreş Takımı için maddi manevi bütün imkanlarımızı kullanarak, başarılı sporcular yetiştireceğiz. Ayrıca İstanbul dışında da okullar açacağız" dedi.
İsmail Alataş ise, "Altyapıya önem verip, yeni hocalarımızın bilinçli ve disiplinli çalışmaları ile hem Beşiktaş'a hem de ülkemize başarılar kazandıracak boksörler yetiştirmek arzusundayız" diye konuştu. Şahin ve Alataş'ın katkılarıyla BJK İnönü Stadı'ndaki salonlar yenilendi.
Doğan Küçükemre, güreş şubemize katkıda bulunan Süleyman Şahin ile, boks şubemize katkılarda bulunan İsmail Alataş'a teşekkür etti.



















Diğer Haberler