HABERLER

06.04.2010

Yılın Takımı Beşiktaş, Yılın Antrenörü Mustafa Denizli

Milliyet Yılın Sporcusu Ödül töreninde geçen sezonu çifte kupa ile kapatan Futbol Takımımız ile Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli büyük ödüle layık bulundu.

Milliyet Gazetesi tarafından bu yıl 56. düzenlenen geleneksel Yılın Sporcusu Ödül Töreni dün akşam Esma Sultan Yalısı'nda Cola Turka’nın sponsorluğunda gerçekleştirildi. Geceye İkinci Başkanımız Metin Keçeli, Başkan Yardımcımız Erdoğan Toprak, Genel Sekreterimiz Fahrettin Curoğlu, Mali İşlerden ve Sponsorluklardan Sorumlu Asbaşkanımız Ertunç Soğancıoğlu, Futbol Komitesi Başkanı ve Asbaşkanımız Serdal Adalı, Basın Sözcüsü, İletişimden Sorumlu Üye, Futbol Komitesi Üyesimiz Mete Düren, Hukuk İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Akpınar, Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli ve futbolcularımız katıldı.
2009 yılı için yapılan halk oylaması sonucunda geçen sezonu Lig Şampiyonu ve Türkiye Kupası Şampiyonu olarak tamamlayan Futbol Takımımız, ‘Cola Turka Yılın Takımı’ seçildi. Takımımız'ın başında bu zaferleri yaşatan Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli de 'Yılın Antrenörü' ödülüne layık bulundu.
Ödül törenine katılan Takımımız ve Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli, büyük bir mutluluk yaşadı. Denizli, coşkulu alkışlar altında çıktığı podyumda 'Yılın Antrenörü' ödülünü Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hanzade Doğan Boyner'in elinden aldı.
2008-2009 sezonunda tarihimize altın harflerle yazılacak bir başarıya imza atan  Futbol Takımımız, Cola Turka Yılın Takımı ünvanını fazlasıyla hak etti. Siyah-Beyazlılarımız coşkulu alkışlar arasında adeta gövde gösterisi yaptı. Takımımız’a ödülleri Ülker Gıda İçecek Sakız ve Şekerleme Grubu İçecekten Sorumlu Başkan Yardımcısı Şener Astan verdi.
Yapılan halk oylaması sonucu 2009 yılının ödüllerini alanlar ise şöyle:
Yılın Takımı: Beşiktaş Futbol takımı
Yılın Antrenörü : Mustafa Denizli (Beşiktaş Teknik Direktörü)
Yılın Sporcusu: Bahri Tanrıkulu (Dünya Şampiyonu Tekvandocu)
Yılın Spor Adamı : İbrahim Karaosmanoğlu (Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı)
Yılın Futbolcusu : Arda Turan (Galatasaray)
Dünyada Yılın Sporcusu : Usain Bolt (Dünya rekortmeni Atlet)
Namık Sevik Şükran Ödülü: Özhan Canaydın (Oğlu Murat Canaydın aldı)
Namık Sevik Ödülü: Ercan Güven (Milliyet Yazarı)
Namık Sevik Hizmet Ödülü: Erol Ünal Karabıyık (Voleybol Federasyonu Başkanı), Emin Müftüoğlu (Bisiklet Federasyonu Başkanı)
Namık Sevik Onur Ödülü : Gizem Girişmen, Mustafa Ak (Dünya Şampiyonu Bedensel Engelli Milli okçular)
Teşekkür Ödülleri: Cola Turka, Spor Toto Teşkilatı









Diğer Haberler