HABERLER

01.04.2010

Başkanımız’ın Beşiktaş Dergisi’ndeki Yazısı

Başkanımız Yıldırım Demirören, Beşiktaş Dergisi Nisan sayısında Camiamıza ve taraftarlarımıza seslendi:

Sevgili Beşiktaşlılar,
Yaşamında güzel izler, önemli eserler, büyük dersler bırakmış, Türk Sporu’nun çok değerli ismi, Galatasaray Spor Kulübü’nün eski başkanı, benim de kıymetli ağabeyim Özhan Canaydın’ın acı kaybından duyduğum derin üzüntüyü sizlerle paylaşarak yazıma başlamak istedim.
Özhan Canaydın, fair play’e verdiği yürekten destekle, centilmen ve sportmen duruşuyla, Türk Sporu’na kazandırdığı eserleriyle her zaman yaşayacaktır.  Yaşamında güzel izler bırakan insanların ölümsüz olduğu bir gerçektir.
Özhan Canaydın’a Allah’tan rahmet, kaderli ailesine, Galatasaray Spor Kulübü başta olmak üzere Türk Sporu’nun tüm kurum ve kişilerine başsağlığı diliyorum.
Sevgili Beşiktaşlılar,
Beşiktaş, Türkiye’nin örnek ve öncü kulübü olma misyonunu, 107 yıldır ilmik ilmik işlediği çalışmalar sonucunda kazanmıştır.
Gün olmuş bu kulübün kurucuları Ulu Önder Atatürk ile birlikte Milli Mücadele için savaşmış, gün olmuş bu takımın sporcuları vatan için şehit düşmüştür.
Beşiktaş’ın tek misyonu sportif faaliyetleri olmadığı gibi, Beşiktaş bir spor kulübü olmanın çok ötesinde anlamlara sahiptir.
Kulübümüzün bu tarihi misyonunu ve sorumluluklarını yerine getirmek şimdi bizlerin görevidir. Geçen ay içerisinde kulübümüz yardım elini Elazığ’a, Mardin’e, İstanbul’daki kimsesiz çocuklara uzatarak, sosyal sorumluluk projelerini gerçekleştirdi. Bundan sonra da halkın olduğu her yerde halkın takımı Beşiktaş olacaktır.
Sevgili Beşiktaşlılar,
Beşiktaş, 1903 yılından beri hep geleceğe dönük büyük düşünenlerin kulübü olmuştur. Yönetim Kurulumuz ile birlikte, Beşiktaşımız için bugün attığımız her adımın yarın dev birer yatırıma dönüşeceğinin bilincindeyiz. Bu nedenle, yaptığımız her çalışmayı sadece bugünleri değil yarınları da düşünerek gerçekleştiriyoruz.
Beşiktaş’ın sportif, tesisleşme, mali anlamda en ileride olması için birbirinden önemli projeleri tek tek hayata geçireceğiz.
Başarılarımızı, kartal bakışlarımızı ileriye çevirerek elde edeceğiz. Her zaman ileriye bakacağız, hep ileride koşacağız.
En derin sevgi ve saygılarımla,
Yıldırım Demirören
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı

Diğer Haberler