HABERLER

13.03.2010

Elazığ’da Yaralar Sarılıyor

Talihsiz bir depremle gündeme gelen Elazığ’a giderek depremzede vatandaşlarımızla ilgilenen BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyetimiz, depremden en fazla etkilenen köyleri ziyaret ederek yapılması planlanan okul için protokol imzaladı.

Sabah saatlerinde Elazığ’a ulaşan ve önce depremde zarar gören Elazığlıları hastanede ziyaret eden BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyetimiz daha sonra depremde en büyük zararı gören Okçular Köyü’ne gitti. Okçular’da köy halkıyla biraraya gelen ve taziye çadırını ziyaret ederek depremde hayatını kaybedenler için dualar eden Revna Demirören başkanlığındaki heyetimiz daha sonra beraberlerinde getirdikleri malzemeleri ve kıyafetleri dağıttı.
Depremde ölen annesi ve kardeşini evlerinin enkazında ararkenki görüntüleriye hafızalara kazınan ve Elazığ’daki depremin simgelerinden olan Keko Çiçek ve arkadaşlarıyla da yakından ilgilenen kafilemiz, çocuklara Kulübümüz’ün lisanslı ürünlerinden hediye etti.
Hafta içinde yapılan toplantıda Elazığ’a okul yaptırma kararı alan BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti adına Revna Demirören, İl Milli Eğitim Müdürü Nihat Büyükbaş ile basın önünde protokol imzaladı.
Depremzede vatandaşlarımıza yardım ellerini uzatmak ve bir okul yaptırmak için Elazığ’a geldiklerini belirten Revna Demirören, “Beşiktaş Jimnastik Kulübü çatısı altında oluşturduğumuz BJK Kadın, Aile ve Çocuk İstişare Heyeti olarak buraya okul yaptırmak için geldik. Beşiktaş çok büyük bir camia ve çok büyük kitleleri temsil ediyor. Beşiktaş’ın sosyal sorumluluk projesi ile yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yanında olacağız. Çocuklarımızın sağlıklı şartlarda eğitim almaları için 300 öğrencilik bir okul yaptıracağız. Bu okulun hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca depremle birlikte büyük bir darbe alan Elazığımızın başı sağolsun diyorum” şeklinde konuştu.
Kafilemiz, Okçular Köyü’nün ardından Tabanözü Köyü’ne de giderek ziyaretlerini tamamladı ve İstanbul’a dönmek için yola çıktı.











Diğer Haberler