HABERLER

13.03.2010

Cola Turka ile İdman Günlüğü

Futbol Takımımız, 1 günlük iznin ardından Denizlispor maçı hazırlıklarına başladı. Çift kale maçta sakatlanan İsmail Köybaşı ve Nobre antrenmanı tamamlayamadı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli yönetimindeki antrenmana ısınma koşularıyla başlayan Futbolcularımız, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Üç oyunun denendiği idmanın son bölümünde yapılan çift kale maçta İsmail Köybaşı ve Nobre sakatlanarak çalışmayı yarıda bıraktı. Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan ve günü tedavi olarak geçiren İbrahim Toraman, Holosko, Tello katılmazken, A2 Takımımız'da bulunan Korcan Çelikay da takımda yer almadı.
Futbolcularımız’ın sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Kulüp Doktorumuz Devrim Urgun, İbrahim Toraman’ın sol tendonunda darbeye bağlı ağrı olduğunu, Tello’nun sol kasığında darbeye bağlı ödem meydana geldiğini, Holosko’nun sağ üst baldırına aldığı darbeden oluşan ödem tespit edildiğini belirtti. İsmail Köybaşı’nın çift kale maçta tarak kemiğine darbe geldiğini söyleyen Urgun, Nobre’nin sol alt baldırına darbe aldığı için çalışmayı yarıda bıraktığını ifade etti.
Urgun ayrıca Tello ile İbrahim Toraman’ın Denizlispor karşısında forma giyebileceğini diğer isimlerin ise durumunun ciddi olduğunu ve bu Futbolcularımızın durumuna önümüzdeki günlerde karar verileceğini söyledi.
Siyah Beyazlılarımız bugün (13 Mart) saat 11.00'de basına kapalı yapacağı idmanla çalışmalarını sürdürecek.




Diğer Haberler