HABERLER

10.03.2010

Mete Düren’den Açıklamalar

Kulübümüz'ün Basın Sözcüsü, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Komitesi Üyesi Mete Düren, futbolda iç transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Futbolda iç transfer çalışmalarını sürdüren Kulübümüz, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Rüştü Reçber ve Yusuf Şimşek ile anlaşma noktasına geldi.
Bu dört oyuncumuzla bir süredir görüşme halinde bulunan Futbol Komitesi Üyelerimiz, oyuncularımızla anlaşma noktasına gelirken, sözleşmelerin imzalanması için küçük ayrıntıların kaldığı açıklandı.
Kulübümüz'ün Basın Sözcüsü, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Komitesi Üyesi Mete Düren, Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada İbrahim Üzülmez, Rüştü Reçber, Yusuf Şimşek ve İbrahim Toraman ile Futbol Komitesi arasındaki görüşmelerin sürdüğünü, küçük ayrıntılar dışında nihai noktaya gelindiğini söyledi.
Mete Düren, transfer konusunda Yönetim Kurulu'nun tüm yetkiyi transfer komitesine verdiğini ifade ederek, ''Adı geçen futbolculara yapılacak teklifler konusunda Yönetim Kurulumuz tam bir uyum içinde olup, ayrıca günün ekonomik şartlarına göre teklif hazırlama ve verme konusunda tüm yetkiyi transfer komitesine vermiştir'' diye konuştu.

Diğer Haberler