HABERLER

19.02.2010

Kadir Topbaş’tan Başkanımız’a Ziyaret

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Akaretler'deki Kulüp Binamız'da Başkanımız Yıldırım Demirören'i ziyaret etti.

Ziyarette Topbaş, Demirören'i, 3. kez Beşiktaşımız'a başkan seçilmesinden dolayı kutladı ve hayırlı olması temennisinde bulundu.
Demirören ve Topbaş, ziyaretten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Başkanımız Yıldırım Demirören'e bir nezaket ziyaretinde bulunduğunu belirten Kadir Topbaş, "Kendilerini kutladık. Seçimi geride bıraktılar. Kendileri için yeni bir dönem başladı. Beşiktaş’a başarılar diledik. Yönetim Kurulu'nu da tebrik ettik. Bu arada statla ilgili projeler, çalışmalar var. Onunla ilgili de kritik yaptık. Ama tabii ki ilgili kurumlar, birimler onun değerlendirmesini yapacaklardır" diye konuştu.
Başkanımız Yıldırım Demirören ise, ziyareti nedeniyle Topbaş'a teşekkür etti ve şunları söyledi: "Sayın Başkan hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Stat projemiz ile ilgili görüşüyoruz. Kendileri bizzat destek veriyorlar, ama projenin belirli detayları var. Çalışmalarımız iyi gidiyor."
Demirören, Pazar günü oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisi ile ilgili soru üzerine de, "Hak eden kazansın, mühim olan dostluk" açıklamasını yaptı.
Ziyarette Genel Sekreterimiz Fahrettin Curoğlu, Futbol Komitesi Başkanı, Asbaşkanımız Serdal Adalı ve Basın Danışmanımız Mehmet Soysal da yer aldı.


Diğer Haberler