HABERLER

11.02.2010

Sivok ve Holosko, Kartalcell İmza Gününde

Futbolcularımız Tomas Sivok ve Filip Holosko, Kartalcell imza gününde taraftarlarımızla bir araya geldi.

Beşiktaş Avea bayiinde gerçekleştirilen organizasyonda oyuncularımız, taraftarlarımıza bol bol imza dağıttı. Taraftarlarımız ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Sivok ve Holosko, basın mensuplarının sorularını da yanıtladılar.
Sivok ve Holosko, sezon sonunda ligde mutlu sona ulaşmak istediklerini söylediler.
Çek savunma oyuncumuz Tomas Sivok, ilk yarının aksine puan kayıplarından uzak durmaya çalışacaklarını belirtti.
Sivok, Gençlerbirliği ile yaptığımız maçı hatırlatarak, ''İyi sonuç, iyi oyunun sonunda geldi. Henüz eksiklerimiz var. Daha iyisini yapmalıyız. Kapatmamız gereken 5-6 puan açığımız var. Üstüne koyup, o şekilde devam edersek mutlu sona ulaşırız'' dedi.
Son maçlarda yenilen goller ve İtalyan oyuncumuz Ferrari'nin forma giyebilecek duruma gelmesi konusunda da Sivok, şunları söyledi:
''Türkiye'ye geldiğim günden beri, gol yendiğinde savunma, gol atıldığında hücum oyuncuları irdeleniyor. Son birkaç maçtır oyunumuzun daha iyiye gittiği görülüyor. Ferrari büyük ve güçlü bir oyuncu, ama İbrahim Toraman ile de iyi bir ikili olduğumuzu düşünüyorum.''
Tomas Sivok, kendileri için artık her maçın final niteliği taşıdığını vurgulayarak, ''Bütün bu maçları kazanmaya çalışacağız. İlk yarıdaki gibi puan kayıplarından uzak durmaya çalışacağız. Sabırlı oynayıp, ligi diğer takımların önünde bitirmek istiyoruz'' şeklinde konuştu.
HOLOSKO: ''PUAN KAYBINI KENDİ GÜCÜMÜZLE KAPATACAĞIZ'
Slovak golcümüz Filip Holosko, rakiplerin aldığı sonuçların önemli olmadığını, kendi güçleriyle puan farkını kapatacaklarını dile getirdi.
Holosko, sezon başında, çifte kupayı almayı hedeflediklerini vurgulayarak, ''Şimdi ligde yolumuza devam ediyoruz. İstediğimiz, ligi kazanmak'' dedi.
Sakatlıktan yeni çıktığını kaydeden oyuncumuz, ''Fizik performansımı yukarı çekmeye çalışıyorum. Son maçta gol attım ve bu benim için moral oldu. Dünya Kupası'nda da umarım yer alırım. Bu organizasyonda yer almam için daha iyi performans ortaya koymam gerekiyor'' diye görüş belirtti.
Filip Holosko, Teknik Direktörümüz Mustafa Denizli'nin kendileriyle daha önce yaptığı toplantıda, başka takımların aldığı sonuçların öneminin bulunmadığını, önlerinde henüz 17 maç olduğunu ve basamak basamak en tepeye çıkacaklarını söylediğini hatırlatarak, ''Bu hafta Gaziantepspor ile oynayacağız. Daha sonra Galatasaray'ı konuk edeceğiz. Saha avantajımızı Galatasaray karşısında kullanmaya çalışacağız'' diye konuştu.








Diğer Haberler