HABERLER

11.02.2010

Kurul Üyelerimiz Mazbatalarını Aldı

31 Ocak'taki Seçimli Olağan Genel Kurul'da Kongre Üyelerimizin oyları sonucunda; Denetleme, Disiplin, Seçme ve Sicil ile Tarih ve Müze Kurullarımıza seçilen üyelerimiz, mazbatalarını aldı.

Akaretler'deki Kulüp Binamız'da bulunan Divan Kurulu Lokali'nde yapılan mazbata törenine Başkan Yardımcımız Erdoğan Toprak, Genel Sekreterimiz Fahrettin Curoğlu ile birlikte Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz, Divan Kurulu Üyelerimiz ve kurullara seçilen üyelerimiz katıldı.
Divan Kurulu Başkanımız Yalçın Karadeniz, yaptığı konuşmada kurullarımızın Beşiktaşımız için ne kadar önemli oduğunu hatırlattı ve kurullara seçilen üyelerimize görevlerinin hayırlı olmasını diledi.
Kurullarımıza seçilen üyelerimize mazbatalarını; Yalçın Karadeniz, Erdoğan Toprak, Fahrettin Curoğlu'nun yanı sıra Seçimli Genel Kurul Divan Başkan Yardımcımız Bülent Tatar, Divan Kurulu İkinci Başkanımız Sedat Piroğlu, Divan Başkanlık Kurulu Üyemiz Necdet Erbaydar, Seçimli Genel Kurul Divan Üyesi Özcan Kesim ile Divan Başkanlık Kurulu Üyemiz Cemil Cengiz Satar takdim etti.
Mazbata alan kurul üyelerimiz şöyle:
DENETLEME KURULU
Prof. Dr. Suat Oktar
Mazlum Akyol
Feyyaz Tuncel
Mehmet Küçükince
Oğuz Kemal Bulut
SEÇME VE SİCİL KURULU
Firuz Drahşan
Haluk Mete
Bülent Songur
Şahabettin Önkol
Sevil Devir
DİSİPLİN KURULU
Yavuz Özeren
Faruk Sağnak
Cevdet Fidan
Gültekin Demir
Turgut Tümer
TARİH VE MÜZE KURULU
Zülal Gök
İclal Gök
Tülay Büyükasar




 
 

Diğer Haberler