HABERLER

25.11.2009

Londra’daki Futbol Okulumuzun Resmi Açılışı Yapıldı

Bir süredir faaliyetlerini sürdüren Londra'daki futbol okulumuzun resmi açılışı Genel Sekreterimiz Kenan Öner, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Bülent Deriş ve Hakan Aksoy'un katılımıyla yapıldı.

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile oynanacak karşılaşma için İngiltere'ye giden İcra Kurulu Başkanı ve Genel Sekreterimiz Kenan Öner, Voleybol, Hentbol, Kürek ve Boks Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bülent Deriş ile Pazarlama ve Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Aksoy, futbol okulumuzun resmi açılış törenine katıldı.
Kuzey Londra'da vatandaşlarımızın yoğun olarak yaşadığı Selby Centre'daki açılışa İstanbul Vali Yardımcısı Ali Bakoğlu, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, Beşiktaş Football Academy UK Başkanı Hayri Kartal, Beşiktaş Football Academy UK 2. Asbaşkanı Mustafa Ercüment Karnas, teknik heyet sorumlusu Önder Açıl, koordinatör Oğuz Kadiroğlu ile antrenör Halil İbrahim Yıldız da katıldı.
Törende bir konuşma yapan İcra Kurulu Başkanı ve Genel Sekreterimiz Kenan Öner, altyapının önemine vurgu yaptı. Öner, “Futbolda küçük yaşlarda verilecek eğitimin önemi büyük. BJK Futbol Okulları'nın amacı ilk günden beri iyi insan yetiştirmek, doğru eğitim vererek ülkeye bilinçli sporseverler kazandırmak ve her zaman olduğu gibi yetenekli oyuncuları altyapı bünyesine katmaktır. Bu yüzden Beşiktaş kulüp yöneticisi olarak İngiltere’deki Beşiktaş futbol okulunun futbolumuza yararlı olacağına inanarak, buradan oyuncular yetişmesini temenni eder, okulumuzun hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.
TEMELLER 2 YIL ÖNCE ATILDI
Londra'daki futbol okulumuzun temelleri 2 yıl önce Beşiktaş Football Academy'nin açılmasıyla atıldı. Beşiktaş Football Academy, 3'ü İngiliz liglerinde, diğer 3'ü ise Türk Toplumu Futbol Federasyonu bünyesinde toplam 6 takımla maçlar yapıyor.
Beşiktaş Football Academy’nin İngiltere’deki temsilcimiz olduğunu kaydeden Kenan Öner, göstermiş olduğu çaba nedeniyle kulüp başkanı Hayri Kartal’ı tebrik etti.
Beşiktaş Football Academy’nin ana sponsoru Narts’ın yönetim kurulu başkanı Mahir Kılıç’a takdim edilen belgeyi kulüp başkanı Hayri Kartal, yöneticimiz Bülent Deriş’in elinden aldı. Ayrıca katkılarından dolayı Kalender Kılıç, İlker Daloğlu ve Önder Açıl da teşekkür belgeleri sunuldu.
Beşiktaş LONDRA FUTBOL OKULU İLETİŞİM BİLGİLERİ
Telefon:
0044 7908 585 551 - 0044 7780 182 500
 




Diğer Haberler