HABERLER

28.02.2003

Atamız´ın huzurundaydık

Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, bugün Anıtkabir´i ve devlet büyüklerimizi ziyaret etti.

Kulübümüz’ün 100. yıl kutlama etkinlikleri çerçevesinde yöneticilerimiz bugün Ankara’da Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Genel Kurmay Başkanımız ve TBMM Başkanımız’ı ziyaret ettikten sonra Anıtkabir’e giderek Atamız’ın huzuruna çıktılar.
Yönetim Kurulumuz, Anıtkabir ziyaretinden önce Cumhurbaşkanımız Ahmet Necdet Sezer tarafından Çankaya Köşkü ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök tarafından da Genelkurmay karargahında kabul edildi. Kabuller, basına kapalı olarak gerçekleşti.
Daha sonra TBMM Başkanı Bülent Arınç, yöneticilerimizi makamında kabul etti. Başkanımız Serdar Bilgili, Arınç’ı ’Avrupa’nın en iyi 8 takımından birinin yönetim kurulu üyeleri olarak ziyaret etmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını’ söyledi. Arınç’ın ’iyi bir Beşiktaşlı’ olduğunu ifade eden Bilgili, ’Bugün ziyaret ettiğimiz Cumhurbaşkanımız Ahmet Necdet Sezer, Başbakanımız Abdullah Gül ve Genelkurmay Başkanımız Orgeneral Hilmi Özkök Beşiktaşlı ve kongre üyesi. Kongre üyesi olmayan tek sizsiniz. Sizi de üye yapmak istiyoruz’ dedi.
Beşiktaş’ın Mart ayından itibaren 100. yılını kutlayacağını bildiren Başkanımız, Avrupa’da 100. yılını kutlayan az sayıda takım bulunduğunu kaydederek 2 Mart’ta yapılacak kutlamalara Arınç’ı da davet etti ve yakasına BJK rozeti taktı.
Beşiktaş’a çocukluğundan bu yana büyük bir sevgiyle bağlandığını bildiren Arınç, Meclis Başkanı olarak Beşiktaş Yönetim Kurulu’nu kabul etmekten de ayrı bir mutluluk duyduğunu söyledi. Mozaleye çelenk koydular Yönetim Kurulumuz, Serdar Bilgili başkanlığında Anıtkabir’e gelerek Atatürk’ün mozalesine çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Ardından Başkanımız, Yönetim Kurulumuz adına Anıtkabir Özel Defteri’ne şunları yazdı: ’Ulu önderimiz, bugün Beşiktaş’ın 100. yaşgününde siz en büyük Beşiktaşlı’nın huzuruna, Avrupa’nın en iyi 8 takımından birinin yöneticileri olarak çıkmaktan büyük onur duyuyoruz. Sizin bize çizdiğiniz yolda kulübümüze ve memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Size layık olmaya çalışacağız’ Ardından Anıtkabir komutanı, Beşiktaşlı yöneticilere müzeyi gezdirdi.

Diğer Haberler