HABERLER

11.05.2001

Beşiktaş´ta tek antrenman

Beşiktaş´ta, Gençlerbirliği maçı hazırlıkları bugün yapılan tek antrenmanla devam etti.

13 Mayıs Pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağımız maçın hazırlıkları bugün Fulya Tesisleri`nde tek antrenmanla sürdü.
Teknik Direktör Christoph Daum yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda siyah-beyazlı takımın futbolcuları, koşu, kanattan yapılan ortalarla gol çalışması ve taktik ağırlıklı çift kale maç yaptılar.
Antrenmanda, sakatlığı bulunan İbrahim koşunun ardından çalışmayı bırakırken, Halilagiç de takımdan ayrı koştu.
Teknik Direktör Daum, Gençlerbirliği karşısında oynatmayı düşündüğü oyunculara taktik ağırlıklı çift kale maçta hücum organizasyonları çalıştırırken, Alman çalıştırıcının taktik çalışmada futbolcuların istediği hareketleri yerine getirmelerinden dolayı sevindiği ve onları motive etmek için gayret gösterdiği gözlendi. Daum, sakatlığı geçen Münch`ü çift kale maçta as takımda oynattı. Nouma şut çalışması yaptı
Bu arada Daum, çift kale maçta Fransız futbolcu Nouma`yı oynatmadı. Bu futbolcu antrenör Rıza Çalımbay yönetiminde kaleci Ekrem`in koruduğu kalede şut çalışması yaptı.
Öte yandan antrenmanı izleyen bir grup minik taraftar, Nouma`ya ``Pascal bizi diskoya götür`` diye tezarühat yapınca, Fransız oyuncu bu taraftarlara dönüp, elleriyle 10 işareti yapıp, ``10 sene sonra``dedi. Siyah-beyazlılar, Gençlerbirliği ile yapılacak maç için yarın basına kapalı olarak gerçekleştirecek antrenmandan sonra Ankara`ya hareket edecek.

Diğer Haberler