Lütfen telefonunuzu dik konuma çeviriniz.
RESMİ INTERNET PLATFORMU

MENÜ ENGLISH

SİTELER

Seçiniz bjk.com.tr kartalyuvasi.com.tr kartalyuvasi.eu

FACEBOOK

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş eSports Kartal Yuvası

X

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Kurumsal Beşiktaş İngilizce Beşiktaş Futbol Akademi Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş JK Hentbol Beşiktaş JK Voleybol Beşiktaş Kadın Futbol Beşiktaş Teker. Sandalye Beşiktaş Taekwondo Beşiktaş eSports Kartal Yuvası BJK Dijital Beşiktaş JK Dergisi BJK SuperApp

INSTAGRAM

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Global Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş JK Hentbol Beşiktaş JK Voleybol Beşiktaş Kadın Futbol Beşiktaş Teker. Sandalye Beşiktaş eSports Beşiktaş JK Futbol Akademi Beşiktaş JK Basketbol Akademi Beşiktaş JK Spor Okulları Kartal Yuvası Beşiktaş JK Müzesi BJK SuperApp BJK Dijital
BEŞİKTAŞ YOUTUBE BEŞİKTAŞ TIKTOK BEŞİKTAŞ WHATSAPP BEŞİKTAŞ NEXT

GÜNCEL HABERLER - 19.12.2025

GÜNCEL HABERLER - 19.12.2025

GÜNCEL HABERLER - 19.12.2025

Yönetim Kurulu Üyelerimiz Toygun Batallı ile Merve Öztopaloğlu, 15 Temmuz Stadyumu ile Şehit Selim Topal Spor Kompleksi’nde İncelemelerde Bulundu

Futbol Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Toygun Batallı ile Gayrimenkul ve Yatırımlar ile Kadın Futbol ve Jimnastik Faaliyetlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Merve Öztopaloğlu, kullanım hakkı kulübümüze tahsis edilen 21 dönüm arsa üzerine kurulu Sancaktepe’deki 15 Temmuz Stadyumu ile Şehit Selim Topal Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulundu.

İncelemede; Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlumuz Serdar Topraktepe, Kadın Futbol Takımları ve Futbol Akademisi İdari Direktörümüz Tuncay Yanık ile Futbol Akademisi İdari Menajerimiz Yavuz Karaoğlu da yer aldı.

Batallı ve Öztopaloğlu, tesislerin sporcu ve teknik ekip konaklama alanları, yemekhaneleri, fitness ve sosyal yaşam alanları ile sahalarında incelemelerde bulunarak yürütülecek çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

15 Temmuz Stadyumu, Beşiktaş Futbol Akademisi’nin İstanbul’un Anadolu yakasındaki merkezi olacak. Atletizm, güreş, boks, kickboks, jimnastik, masa tenisi, taekwondo ve satranç branşlarımızın merkez faaliyetlerini bünyesinde barındıracak tesislerimiz, faaliyet ve konaklama giderlerinde kulübümüze önemli tasarruflar sağlayacak. Ayrıca tüm bu branşlar için kurulacak spor okullarından elde edilecek gelirin tamamı da kulübümüze kalacak.

X

Önceki Haber

Başkanımız Serdal Adalı, İzmir’de Beşiktaşlılarla Buluştu

Sonraki Haber

Tüpraş Stadyumu Önünde Yükselen İyilik Çağrısı: Kulübümüzden İyiliğe Kanat Aç İyilik Ağacı