Lütfen telefonunuzu dik konuma çeviriniz.
RESMİ INTERNET PLATFORMU

MENÜ ENGLISH

SİTELER

Seçiniz bjk.com.tr kartalyuvasi.com.tr kartalyuvasi.eu

FACEBOOK

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş eSports Kartal Yuvası

X

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Kurumsal Beşiktaş İngilizce Beşiktaş Futbol Akademi Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş JK Hentbol Beşiktaş JK Voleybol Beşiktaş Kadın Futbol Beşiktaş Teker. Sandalye Beşiktaş Taekwondo Beşiktaş eSports Kartal Yuvası BJK Dijital Beşiktaş JK Dergisi BJK SuperApp

INSTAGRAM

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Global Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş JK Hentbol Beşiktaş JK Voleybol Beşiktaş Kadın Futbol Beşiktaş Teker. Sandalye Beşiktaş eSports Beşiktaş JK Futbol Akademi Beşiktaş JK Basketbol Akademi Beşiktaş JK Spor Okulları Kartal Yuvası Beşiktaş JK Müzesi BJK SuperApp BJK Dijital
BEŞİKTAŞ YOUTUBE BEŞİKTAŞ TIKTOK BEŞİKTAŞ WHATSAPP BEŞİKTAŞ NEXT

GÜNCEL HABERLER - 25.12.2017

GÜNCEL HABERLER - 25.12.2017

GÜNCEL HABERLER - 25.12.2017

GÜNCEL HABERLER - 25.12.2017

GÜNCEL HABERLER - 25.12.2017

GÜNCEL HABERLER - 25.12.2017

GÜNCEL HABERLER - 25.12.2017

GÜNCEL HABERLER - 25.12.2017

GÜNCEL HABERLER - 25.12.2017

Jumbo’nun Kulübümüz İçin Özel Olarak Tasarladığı Kahve Fincanının Tanıtımı Yapıldı

Zamansız tasarımların sahibi Jumbo, Kulübümüz için özel olarak tasarladığı kahve fincanlarını satışa sundu.

Kulübümüz için özel olarak tasarlanan kahve fincanının İstinye Park Brooks Brothers mağazasında düzenlenen tanıtım etkinliğine; Başkanımız Fikret Orman, Sayman, Mali İşler ve Finanstan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Berk Hacıgüzeller, Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, futbolcumuz Oğuzhan Özyakup, Karaca Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Fatih Karaca ile RMK Classic Türkiye CEO’su Füsun Kuran katıldılar.

Başkanımız Fikret Orman, Jumbo tarafından özel olarak tasarlanmış fincanla kahve içti ve basın mensuplarına poz verdi.

Basın mensuplarına Beşiktaşımızın gündemine dair açıklamalarda bulunan Başkanımız Fikret Orman, şu ifadeleri kullandı:

“Orta saha bölgesi için kadromuzda birçok oyuncu var. Cenk Tosun çok kıymetli bir oyuncumuz. Kendisi Beşiktaş’ta olmaktan dolayı çok mutlu. Beşiktaş, şu anda Avrupa’nın en iyi 16 takımından biri. Beşiktaş’ta oynamak isteyen çok oyuncu var. Ligdeki performansımızdan memnun değilim. Sezonun ilk yarısında 30’a yakın maç yaptık. İkinci devre daha az maçımız olacak. İyi bir devre arası kampı geçirip sezon sonunda üst üste üçüncü kez şampiyon olmak istiyoruz.”

RMK Classic Türkiye CEO’su Füsun Kuran, tanıtım etkinliğinde BJK TV’ye verdiği röportajda şunları söyledi:

“Beşiktaş ile olan işbirliğinden çok memnunuz. Harika bir takımı Brooks Brothers kıyafetleriyle giydiriyoruz. Kahve fincanlarının tasarımını Rahmi Koç yaptı. Yeni ürünümüz , tüm Beşiktaş ailesine şans getirsin. Kahve fincanlarını Vodafone Park’tan, Brooks Brothers mağazalarından ve Edwards mağazalarından satın alabilirler.”

Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli

Önceki Haber

As Başkanımız Deniz Atalay, Şehit Oğuz Özgür Çevik İlkokulu Süleyman Seba Satranç Sınıfının Açılışını Yaptı

Sonraki Haber

Erzurum Kartal Yuvası Açıldı