Lütfen telefonunuzu dik konuma çeviriniz.
RESMİ INTERNET PLATFORMU

MENÜ ENGLISH

SİTELER

Seçiniz bjk.com.tr kartalyuvasi.com.tr kartalyuvasi.eu

FACEBOOK

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş eSports Kartal Yuvası

X

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Kurumsal Beşiktaş İngilizce Beşiktaş Futbol Akademi Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş JK Hentbol Beşiktaş JK Voleybol Beşiktaş Kadın Futbol Beşiktaş Teker. Sandalye Beşiktaş Taekwondo Beşiktaş eSports Kartal Yuvası BJK Dijital Beşiktaş JK Dergisi BJK SuperApp

INSTAGRAM

Seçiniz Beşiktaş JK Beşiktaş JK Global Beşiktaş JK Basketbol Beşiktaş JK Hentbol Beşiktaş JK Voleybol Beşiktaş Kadın Futbol Beşiktaş Teker. Sandalye Beşiktaş eSports Beşiktaş JK Futbol Akademi Beşiktaş JK Basketbol Akademi Beşiktaş JK Spor Okulları Kartal Yuvası Beşiktaş JK Müzesi BJK SuperApp BJK Dijital
BEŞİKTAŞ YOUTUBE BEŞİKTAŞ TIKTOK BEŞİKTAŞ WHATSAPP BEŞİKTAŞ NEXT

FUTBOL AKADEMİ - 06.10.2017

Mutlucan Zavotçu: ‘Şampiyonluğun Yine En Büyük Favorisi Olacağız’

Kadın Futbol Takımımızın Antrenörü Mutlucan Zavotçu, yeni sezon çalışmaları ile ilgili internet sitemize açıklamalarda bulundu.

“Sezon hazırlıklarına 11 Eylül’de başladık. Üç haftadır da yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Kasım’ın ilk haftasında liglerin başlanacağı söyleniyor federasyon tarafından. Henüz açıklanmamakla birlikte. O süreye kadar hazırlıklarımızı tamamlayıp Beşiktaşımızı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Bu sezon üç yeni transferimiz var. Bir kalecimiz var Azerbaycan Milli Takımı’nın kalecisi Günay İsmailova. Bir tane Makedonya Milli Takımı’nın forveti, gol kraliçesi Eli Yakoskaya’yı transfer ettik. Bir de A Milli Takımımızın oyuncularından Ataşehirspor’dan Fatma Kara’yı transfer ettik şu anda. Onun dışında mevcut kemik kadromuzu koruyoruz. Takviyelerle şampiyonluğun yine en büyük favorisi olacağımıza düşünüyorum. Biz son üç, dört  sezondur Kadın Futbol Ligi’ndeyiz. Geçtiğimiz sezonda birinci ligdeydik. Şampiyonluğu son sezona kadar kovalamamıza lider olarak sezonu tamamlamamıza rağmen play-off’da kaybetmiştik. Beşiktaş’ın gelişiyle kadın futboluna bakışı daha da önem kazandı. Hem toplum açısından hem medya açısından hem de spor camiası açısından. Tabii diğer takımlarımız, birinci ligde mücadele eden rakiplerimiz güçlerini arttırmak adına transferler yapıyorlar. Bu hem kadın futbolunun gelişimini sağlıyor hem de rekabeti arttırıyor. Taraftarımız yeni bir branş olduğu için Beşiktaşımızın her branşına gösterdikleri ilgiyi bize de gösterdikleri için öncelikle teşekkür ediyoruz. Taraftarlarımız hem deplasmanda hem içerdeki maçlarda çok büyük ilgi gösteriyorlar bu da bizi motive ediyor. Bu armanın yüceliğini bir kez daha gösteriyor kızlarımıza ve bize. Biz de onlara layık olabilmek için çok çalışıyoruz, bu sezon daha da çok çalışacağız.”

Haber & Fotoğraf: Ufuk Tuncaelli

Önceki Haber

Fatma Kara: ‘Beşiktaş’a İyi ki Gelmişim Diyorum’

Sonraki Haber

Beşiktaş:3 Fenerbahçe:1 (U-16)