Takımımızda Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor
Beşiktaşımız, yeni sezon çalışmalarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bu sabah salonda ve sahada yaptığı antrenmanla devam etti.
Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünü İstanbul'da çift antrenman yaparak sürdürecek olan takımımız daha sonra hazırlık maçları yapmak için yurt dışına gidecek.
Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü.
Antrenmana sağlık kontrollerine katılan oyuncular ile milli takımlardan dolayı izinli olan oyuncular katılmadı.
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman; denge, kuvvet ve kondisyon çalışmasıydı. Antrenmanın ilk bölümü salonda yapılan ısınma ve streching çalışması ile başladı. İstasyonlardan oluşan parkurda değişmeli olarak denge ve kuvvet çalışmaları yapıldı. Daha sonra sahada çalışmasına geçildi. Sahada yapılan çalışmalarda kondisyon koşuları ve pas çalışmasının yer aldığı program uygulandı. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maç ile sona erdi.
Beşiktaşımız, yeni sezon hazırlıklarına bu akşam saat 19.00’da basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.
