Altyapımızdan yetişen, kazandığımız 4 Süper Lig, 4 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa şampiyonluklarımızda emeği bulunan, armamızı Avrupa’da en çok terleten, tarihimizin en çok forma giyenlerinden ve en uzun süre kaptanlığımızı yapan Beşiktaş’ın evladı Necip Uysal, aktif futbol yaşantısını sonlandırdı.
Beyefendi kişiliğiyle başta taraftarlarımız olmak üzere her renkten futbolseverin sevgisini ve saygısını kazanan Necip Uysal için Trendyol Süper Lig’de Eyüpspor’la oynadığımız maç öncesinde Başkanımız Serdal Adalı’nın katılımıyla bir veda töreni düzenlendi.
Kaptanımız Orkun Kökçü; Teknik Direktörümüz Vincenzo Italiano, teknik ekibimiz, futbolcularımız ve altyapı sporcularımızın arasından geçerek son kez Tüpraş Stadyumu’nun çimlerine ayak basan Necip Uysal’a çiçek takdim etti.
Başkanımız Serdal Adalı, Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlumuz Serdar Topraktepe ile birlikte kulübümüze hizmetleri için teşekkür ettiği Necip Uysal’a plaket takdim etti.
Taraftarlarımız, sevgi tezahüratlarında bulunduğu emektar futbolcumuz Necip Uysal’ı uzun bir süre alkışladı.
Beşiktaş JK olarak; kulübümüze emeklerini her daim saygıyla hatırlayacağımız Necip Uysal’a bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.
HABERLER
16.08.2026
FUTBOL
Beşiktaş’ın Evladı Necip Uysal, Futbola Veda Etti
Diğer Haberler
- Beşiktaş:1 Eyüpspor:0 (İlk Yarı Sonucu) 16.08.2026 21.06.00
- Kauno Zalgiris Maçı Biletleri Hakkında Bilgilendirme 16.08.2026 15.59.00
- Emre Bilgin, Eyüpspor’a Transfer Oldu 15.08.2026 18.05.00
- Dusan Vlahovic: “Elimden gelenin en iyisini yapacağım” 15.08.2026 16.43.00
- Eyüpspor Maçı Hazırlıkları Tamamlandı 15.08.2026 15.12.00

