Başkanımız Serdal Adalı, BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nde düzenlenen iftar programında Futbol Akademi sporcularımızla bir araya geldi.
İftar programında; Asbaşkanımız Kaan Kasacı, Genel Sekreterimiz Uğur Fora, Sayman ve Voleybol Faaliyetlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Çağatay Abraş, Futbol Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Toygun Batallı, Basketbol Faaliyetlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Özkan Arseven, Gayrimenkul ve Yatırımlar ile Kadın Futbol ve Jimnastik Faaliyetlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Merve Öztopaloğlu, Kartal Yuvalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mehmet Sarımermer, Kamu Kurumları ile İlişkilerden, Taraftardan ve Futbol Spor Okullarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Şafak Sağlam, Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlumuz Serdar Topraktepe, Kadın Futbol Takımları ve Futbol Akademisi İdari Direktörümüz Tuncay Yanık da yer aldı.
Başkanımız Serdal Adalı, iftarın ardından U-13 Gelişim Ligi’nin 8. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı maça hazırlanan U-13 Akademi Takımımızın antrenmanını takip etti. Adalı, idmanın ardından bir araya geldiği sporcularımıza başarılar diledi.
HABERLER
12.03.2026
FUTBOL AKADEMİ
Başkanımız Serdal Adalı, Futbol Akademi Sporcularımızla İftarda Buluştu
Diğer Haberler
- Batu Ilgaç ile Yiğit Alp Çandır Futbol Akademimize Dahil Oldu 03.06.2026 17.25.00
- Beşiktaş Futbol Akademisi 2026/27 Sezonu Yaz Dönemi Seçmeleri Güncel Bilgilendirme 01.06.2026 14.44.00
- Beşiktaş:1 Fenerbahçe:0 (U-13) 31.05.2026 15.54.00
- Futbol Akademi Sporcularımıza Milli Davet 23.05.2026 16.41.00
- Atko Grup Pendikspor:0 Beşiktaş:3 (U-13) 23.05.2026 15.54.00

