Futbolcumuz Mert Günok, 1-0 üstünlüğümüzle sonuçlanan Fenerbahçe derbisinden sonra açıklamalarda bulundu:
“Hocamız Galatasaray maçındaki formatla oyuna başlamayı tercih etti. Masuaku’nun stoperde başlaması, uzun süre sonra ikinci kez forma giyen Serkan Emrecan tercihleri farklı düşünceler oluşturmuş olabilir ama biz maça iyi hazırlandık.
Bu sezon zaman zaman iyi zaman zaman kötü oynadık. Bugün çok iyi mücadele ettik. Herkesi tebrik ediyorum. Avrupa’ya gidebilmek için üçüncü olmak istiyoruz. Kazandığımız için mutluyuz.
Bireysel olarak elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Sezona iyi başladık ama bir süre sonra saha içi ve dışı etkenlerle geri bırakıldık.
Önümüzdeki sezondan itibaren camia olarak sosyal medya başta olmak üzere her yerde bütünlük oluşturmalı ve sezona iyi bir şekilde başlamalıyız. Bizi durdurmak isteyenlere kulak asmamalıyız. Bu sezon Avrupa hedefimize ulaşmalıyız.
Taraftarlarımızdan bu sezonun son maçlarında bizi desteklemelerini rica ediyorum. Seneye daha güçlü olacağız.”
HABERLER
04.05.2025
FUTBOL
Mert Günok: “Kazandığımız için mutluyuz”
Diğer Haberler
- Nike, Futbol Takımlarımızın Resmi Forma Sponsoru Oldu 08.06.2026 10.30.00
- Futbol A Takımımızın Programı Hakkında Bilgilendirme 06.06.2026 23.23.00
- Teknik Direktörümüz Vincenzo Italiano İçin İmza Töreni Düzenlendi 06.06.2026 16.16.00
- Teknik Direktörümüz Vincenzo Italiano 06.06.2026 14.12.00
- Vincenzo Italiano İstanbul’da 05.06.2026 19.03.00

