Başkanımız Hasan Arat, Divan Kurulu Üyemiz ve Fiba Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Hüsnü Özyeğin ile Kongre Üyemiz ve Fiba Holding Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Murat Özyeğin’i Tüpraş Stadyumu’ndaki makamında ağırladı.
Arat, sıcak bir ortamda geçen ve karşılıklı iyi dileklerin sunulduğu ziyarette konuklarıyla Kulübümüzün tarihi ve geleceği üzerine sohbet etti.
Hüsnü Özyeğin ile Murat Özyeğin, merhum Beşiktaşlı gazeteci Rauf Tamer’in otuz yıl önce Özyeğin ailesine takdim ettiği Beşiktaşımızın sembolü kartalın bronzdan yapılmış heykelini, “Artık yuvasına gelmesi gerekiyordu” sözleriyle Başkanımız Hasan Arat’a hediye etti.
Başkanımız Hasan Arat, güzel temennileri ve anlamlı hediyeleri için Hüsnü Özyeğin ile Murat Özyeğin’e teşekkür etti ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi tek tek tanıttı. Arat, daha sonra Cumhuriyetimizin 100. yılını temsil eden 100 sırt numaralı birer Beşiktaş formasını konuklarına hediye etti.
Başkanımız Hasan Arat ile Yönetim Kurulumuz, ziyaretin sonunda Hüsnü Özyeğin ve Murat Özyeğin ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
HABERLER
20.12.2023
GÜNCEL HABERLER
Özyeğin Ailesinden Kulübümüze Anlamlı Ziyaret
Diğer Haberler
- Genel Sekreterimiz Uğur Fora’dan Sarıyer Belediye Başkanı Mustafa Aksu Oktay’a Ziyaret 02.09.2026 16.26.00
- Kulübümüz, UEFA Safety & Security Conference 2026’da Temsil Edildi 02.09.2026 13.27.00
- Genel Sekreterimiz Uğur Fora ile Denetim Kurulu Başkanımız Gökhan Tiryaki'den İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Seyda Dursun’a Ziyaret 01.09.2026 18.01.00
- Didem Karagenç ile Başak Gündoğdu İçin Tüpraş Stadyumu’nda Tören Yapıldı 31.08.2026 21.24.00
- Başkanımız Serdal Adalı, Emniyet Müdürleri Abdurrahman Soğuksu ve Uğur Kurak’la Buluştu 31.08.2026 20.52.00

