“Şartlar ne olursa olsun kazanmamız gereken bir maçı kaybettik. Oyuncularımla aramızda herhangi bir sorun yok. Oyuncularımdan bana yansıyan olumsuz bir şey yok. Eksiklerimiz var, tercihlerimiz var. Bunlara bağlı sıkıntılarımız olabilir. Yeni gelen oyuncuların fiziksel dalgalanmaları var. Ghezzal ve Aboubakar çok koştular, olumlu işler yaptılar. On kişi kalınca rakip devamlı geldi. Geçen sezon daha dinamiktik. Bir travma yaşıyoruz. Bu travmadan çıkışı iyi oyun ve iyi sonuçla sağlayacağımızı düşünüyordum. Toparlanmak için oyuncularımıza her türlü desteği vermeliyiz.
Oyun ve sonuç istedikleri gibi olmadığı için taraftarların gösterdiği tepki normal. Olumsuz sonuçları ne başkan, ne taraftar ne de biz istiyoruz. Transferler oldu ve bitti. Elimizdeki oyuncularla da iyi sonuç alacağımızı düşünüyordum. Tepkilerin takım üzerinde etkisi olduğunu düşünüyorum. Tek sebep bu değil. Hiçbir mazeret bugünkü sonucu açıklamaz.
Kırmızı karttan sonra rakip takım rahat hücum etmeye başladı. Rakibi önde karşılamak için koşan, topu ileriye taşıyabilecek oyuncular sahaya sürmek istedik. Rakip de dirençliydi.
Rosier’in ilk sarı kartı bana göre çok ağırdı. Kırmızı karttan sonra rakip kontrolü ele geçirdi. Bir travma yaşıyoruz. Şanssızlıklar da var. Kazanmak için sahaya çıktık ama bazen işler ters gidiyor.
Kaybedilen maç sonrası oyuncuların morali bozulur. Takım içindeki değişimin sancılı olmasını bekliyorduk ama maç kaybederek olmamalıydı.
Taraftarlarımızı anlıyorum, haklılar. Onları üzmek için değil sevindirmek için buradayız.”
HABERLER
05.10.2023
FUTBOL
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’ten Açıklamalar
Diğer Haberler
- UEFA Avrupa Ligi İkinci Ön Eleme Turundaki Rakibimiz FC Midtjylland Oldu 17.06.2026 14.11.00
- Nike, Futbol Takımlarımızın Resmi Forma Sponsoru Oldu 08.06.2026 10.30.00
- Futbol A Takımımızın Programı Hakkında Bilgilendirme 06.06.2026 23.23.00
- Teknik Direktörümüz Vincenzo Italiano İçin İmza Töreni Düzenlendi 06.06.2026 16.16.00
- Teknik Direktörümüz Vincenzo Italiano 06.06.2026 14.12.00

