120 yıllık tarihimize ve Avrupa’nın en köklü kulüplerinden birisi olma vasfımıza yakışır bir şekilde, deprem bölgesine yardımlarımıza özel projelerimizle devam ediyoruz.
Tüm dünyanın dikkatini yaşadığımız deprem felaketine çeken “Bu Oyuncak Sana Arkadaşım” projemizden sonra, deprem bölgesindeki çocuklarımızın kitap ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Bırakmam Seni Türkiyem organizasyonu kapsamında ilk olarak Galatasaray ile Vodafone Park’ta oynadığımız maçta başlattığımız “Bu Kitap Sana Arkadaşım” isimli çocuk kitabı kampanyamıza minik taraftarlarımız yoğun ilgi gösterdi.
Galatasaray maçını izlemek üzere Vodafone Park’a gelen minik taraftarlarımız, beraberlerinde getirdikleri çocuk kitaplarını kumbaralara bırakarak depremzede yaşıtlarına destek oldular.
Yanlarında kitap getiremeyen minik taraftarlarımız ise Doğan Çocuk’un kurduğu stantlardan, uygun ve sabit fiyatlı çocuk kitaplarını ve dergilerini satın alıp bağış yaptılar.
HABERLER
30.04.2023
GÜNCEL HABERLER
“Bu Kitap Sana Arkadaşım” Kampanyasına Yoğun İlgi
Diğer Haberler
- Yönetim Kurulu Üyemiz Üzeyir Engin, İzmirli Beşiktaşlılarla Buluştu 30.10.2026 13.33.00
- Ünal Erkan Son Yolculuğuna Uğurlandı 30.10.2026 13.28.00
- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, BJK-KABATAŞ VAKFI Okulları’nda Düzenlenen Törenle Kutlandı 29.10.2026 14.19.00
- Başkanımız Serdal Adalı’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı 29.10.2026 00.00.00
- Cumhuriyet Bayramı’nı Cumhuriyet Yürüyüşüyle Kutladık 28.10.2026 16.19.00

