23 Nisan Çocuk Şenliği; Asbaşkanlarımız Emre Kocadağ ve Serhan Çetinsaya ile futbolcularımızın ve çalışanlarımızın çocuklarının yanı sıra depremzede, özel ve kimsesiz çocukların, Beşiktaşlı sanatçılar; Zafer Algöz, Feridun Düzağaç, Ömür Gedik, Berkay Ateş, Arzu Oruç, Fatih Koyunoğlu, Yağızcan Konyalı ile Birol Can ve medya mensuplarının katılımlarıyla BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
Antrenman sahasında çeşitli oyunlar oynayarak bayram coşkusunu doyasıya yaşayan çocuklar, daha sonra kendileri için özel olarak hazırlanan ikramları tükettiler.
Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile futbolcularımız, eğlenceli anların yaşandığı şenlikte bir araya geldikleri çocuklarla sohbet ettiler.
23 Nisan Çocuk Şenliği, çocuklara çeşitli hediyeler verilmesi ve pasta kesilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
Sponsorumuz Burger King’e yiyecek ve içecek servisindeki katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
HABERLER
23.04.2023
GÜNCEL HABERLER
23 Nisan Çocuk Şenliği BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde Yapıldı
Diğer Haberler
- Divan Kurulu Üyeliğine Hak Kazanan Üyelerimiz İçin Mazbata Töreni Yapıldı 20.06.2026 18.29.00
- Fatma Çalımbay Son Yolculuğuna Uğurlandı 20.06.2026 15.28.00
- İyiliğin Kanatları Tekirdağ’da Açılıyor 19.06.2026 19.42.00
- Silivrili Öğrencilerden Stadyum ve Müze Turu 18.06.2026 19.16.00
- Ahmet Şerafettin Bey'i (Şeref Bey) Kabri Başında Andık 13.06.2026 12.28.00

