Beşiktaş Artaş U-19 Takımımızın U-19 Elit A Ligi’in 11. haftasında Bitexen Giresunspor ile deplasmanda oynadığı müsabakanın son anları ile maçın bitiş düdüğünün akabinde futbol sahalarında görmek istemediğimiz üzücü hadiseler cereyan etmiştir.
Müsabakanın 88. dakikasında, takımının beraberlik golünü kaydeden oyuncu, yedek kulübemize ve taraftarlarımıza sözlü olarak ve el hareketleriyle hakarette bulunmuş, müsabakanın bitiş düdüğüyle birlikte rakip takım teknik ekibinden Ali Küçükbayrak, malzeme sorumlumuza, rakip takım oyuncusu Emre Nizam ise idari sorumlumuza fiziki şiddette bulunmuşlardır.
Müsabakanın orta hakemi Taner Sarı, maçın ardından sahada meydana gelen olayları gözlemlemek yerine soyunma odasına gitmeyi tercih etmiştir.
İdari sorumlumuz ile malzemecimiz maruz kaldıkları şiddeti hastaneden aldıkları darp raporlarıyla belgelemiş, olayla ilgili raporlar, adli süreci başlatmak üzere emniyet güçlerine iletilmiştir.
Sporcularımızla teknik ve idari ekibimize yapılan sözlü ve fiziki saldırıları şiddetle kınıyoruz!
Giresunspor camiasıyla bağdaştırılamayacak olaylar nedeniyle Giresunspor yönetiminin de büyük üzüntü duyduğuna inanıyoruz.
Beşiktaş JK olarak, konunun sonuna kadar takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyor, Giresunspor yönetiminden ilgili kişiler hakkında gerekeni yapmalarını ivedilikle bekliyoruz.
Beşiktaş JK
HABERLER
10.12.2022
KULÜP AÇIKLAMALARI
Beşiktaş Artaş U-19 Takımımıza Giresun’da Yapılan Saldırıyı Şiddetle Kınıyoruz
Diğer Haberler
- Divan Kurulu Toplantısı 4 Temmuz Cumartesi Günü Yapılacak 19.06.2026 19.16.00
- Kulübümüz, UEFA Kulüp Finansal Kontrol Organı Uyum Anlaşması Sürecini Başarıyla Tamamladı 17.06.2026 18.31.00
- Fenerbahçe SK Başkanlığına Seçilen Aziz Yıldırım'ı Tebrik Ederiz 07.06.2026 22.38.00
- Vincenzo Italiano ile Görüşmelere Başlandı 05.06.2026 15.15.00
- Kulübümüzden Açıklama 31.05.2026 20.09.00

