HABERLER

31.07.2022

FUTBOL

Yeni Sezon Hazırlıkları Antrenman Notları

Futbol A Takımımız, yeni sezon hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz ve Sportif Direktörümüz Ceyhun Kazancı’nın da izlediği idman, yaklaşık bir saat sürdü.

Teknik Direktörümüz Valérien Ismaël’in yönetiminde yapılan idman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maçta oynayan futbolcularımız, salonda rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladı. Diğer futbolcularımız; ısınma ve istasyon koşularıyla stretching çalışması yaparak başladıkları antrenmanı taktik çalışmayla noktaladı.

Futbol A Takımımız, Spor Toto Süper Lig’de Yukatel Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından 2 Ağustos Salı günü saat 17.30’da yapacağı çalışmayla başlayacak.