Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Başkanlığını İlker Bayram’ın yaptığı Beşiktaşlı Girişimci İş Adamları ve Kadınları Spor Kulübü Derneği’nin 5. kuruluş yıl dönümü balosuna katıldılar.
Baloda yaptığı konuşmada derneğin kuruluş yıl dönümünü kutlayan Çebi, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Beşiktaş dernekleri bizim için çok önemli. Dernekler, Beşiktaş’ın dışarıdaki yüzüdür. Derneklerde yer alan bireyler, Beşiktaş adına çok önemli işler yapıyorlar. Beşiktaş derneklerinin maddi anlamda kulübümüze destek olmaları gerekmektedir. Beşiktaş derneklerinden genel kurul üye sayılarını artırmalarını istiyoruz.”
Beşiktaşlı Girişimci İş Adamları ve Kadınları Spor Kulübü Derneği Başkanı İlker Bayram, baloda yaptığı konuşmada, “Beşiktaşımızın 119., derneğimizin ise 5. yılını kutluyoruz. Balomuza şeref veren Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
HABERLER
03.06.2022
GÜNCEL HABERLER
Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Beşiktaşlı Girişimci İş Adamları ve Kadınları Spor Kulübü Derneği’nin Kuruluş Yıl Dönümü Balosuna Katıldı
Diğer Haberler
- BJK Plaza Gayrimenkul Yatırımcı Buluşması Yapıldı 24.06.2026 20.09.00
- Divan Kurulu Üyeliğine Hak Kazanan Üyelerimiz İçin Mazbata Töreni Yapıldı 20.06.2026 18.29.00
- Fatma Çalımbay Son Yolculuğuna Uğurlandı 20.06.2026 15.28.00
- İyiliğin Kanatları Tekirdağ’da Açılıyor 19.06.2026 19.42.00
- Silivrili Öğrencilerden Stadyum ve Müze Turu 18.06.2026 19.16.00

