HABERLER

24.04.2022

FUTBOL

Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları Tamamlandı

Futbol A Takımımız, Spor Toto Süper Lig’de Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz ve Sportif Direktörümüz Ceyhun Kazancı’nın da izlediği basına kapalı idman, yaklaşık bir saat sürdü.

Teknik Direktörümüz Valérien Ismaël’in yönetiminde yapılan idman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başlayan antrenman, tam sahada oynanan çift kale taktik maçıyla sona erdi.

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında, yarın (25 Nisan) saat 20.30’da Vodafone Park’ta Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Teknik Direktörümüz Valérien Ismaël, Kasımpaşa maçı kadrosuna 21 futbolcumuzu dahil etti:

Ersin Destanoğlu

Emre Bilgin

Valentin Rosier

Rıdvan Yılmaz

Francisco Montero

Josef de Souza

Georges Nkoudou

Michy Batshuayi

Atiba Hutchinson

Miralem Pjanic

Cyle Larin

Rachid Ghezzal

Necip Uysal

Welinton Souza

Domagoj Vida

Kenan Karaman

Serdar Saatçı

Güven Yalçın

Emirhan İlkhan

Umut Meraş

Alex Teixeira