Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.
Basına kapalı idman yaklaşık 1 saat sürdü.Milli takımlarından dönen futbolcularımız; Atiba Hutchinson, Cyle Larin ve Michy Batshuayi çalışmada yer aldı.
Teknik Direktörümüz Valérien Ismaël'in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşuları, istasyon koşuları ve stretchinng çalışmasıyla başlayan idman, uygulanan taktik programın ardından sona erdi.
Siyah-beyazlılarımız, deplasmandaki Trabzonspor maçı için bugün saat 16.30’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Trabzon’a giderek kampa girecek.

