HABERLER

18.03.2022

FUTBOL

Atakaş Hatayspor Maçı Hazırlıkları Tamamlandı

Futbol A Takımımız, Spor Toto Süper Lig’de Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter ve İcra Kurulu Başkanımız Ahmet Mesut Urgancılar, Sayman, Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Berkan Gocay, Taraftar ve Süleyman Seba İle Akatlar Tesislerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz ve Sportif Direktörümüz Ceyhun Kazancı’nın izlediği, kar yağışı altında basına kapalı yapılan idman, yaklaşık bir saat sürdü.

Teknik Direktörümüz Önder Karaveli’nin yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman; ısınma ve istasyon koşularının ardından yapılan stretching çalışmasıyla başladı. Pas ve 5’e 2 çalışmaları yapıldı. Antrenman, uygulanan taktik programın ardından oynanan taktik maçıyla tamamlandı.

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında, yarın (19 Mart) saat 19.00’da Vodafone Park’ta Atakaş Hatayspor ile karşılaşacak.

Teknik Direktörümüz Önder Karaveli, Atakaş Hatayspor maçı kadrosuna 21 futbolcumuzu dahil etti:

Emre Bilgin
Göktuğ Baytekin
Valentin Rosier
Rıdvan Yılmaz
Francisco Montero
Josef de Souza
Georges Nkoudou
Michy Batshuayi
Gökhan Töre
Can Bozdoğan
Atiba Hutchinson
Cyle Larin
Rachid Ghezzal
Necip Uysal
Domagoj Vida
Kerem Kalafat
Serdar Saatçı
Güven Yalçın
Emirhan İlkhan
Umut Meraş
Alex Teixeira