HABERLER

04.02.2022

FUTBOL

Fraport-TAV Antalyaspor Maçı Antrenman Notları

Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’de Fraport-TAV Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz ve Sportif Direktörümüz Ceyhun Kazancı’nın da izlediği basına ilk yarım saati açık idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Teknik Direktörümüz Önder Karaveli’nin yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla başladı. 5’e 2 top kapma çalışması ve dar alanda minyatür kale maçla devam eden antrenman, çift kale maçla tamamlandı.

Futbol A Takımımız, Spor Toto Süper Lig’de Fraport-TAV Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, yarın (5 Şubat) saat 18.00’de yapacağı çalışmayla tamamlayıp kampa girecek.