Futbol Takımımız, Süper Lig’de Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.
Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile Asbaşkanımız Emre Kocadağ’ın da bir bölümünü izlediği basına kapalı idman, 1.5 saate yakın sürdü.Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas, 5’e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışmaları ile minik kale maç yapıldı. Antrenman, yarım sahada oynanan çift kale taktik maçının ardından gerçekleştirilen şut çalışması ile tamamlandı.
Siyah-beyazlılarımız, Galatasaray maçı hazırlıklarına yarın (23 Ekim) saat 12.00’de basına kapalı yapacağı çalışmayla devam edecek.

