HABERLER

30.11.2020

FUTBOL

Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları Başladı

Beşiktaşımız, Süper Lig’in 11. haftasında, 4 Kasım Cuma günü saat 19.30’da Vodafone Park’ta Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı çalışmayla başladı.

Basına kapalı idman, 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maçta oynayan futbolcularımız, koşuların ardından çalışmayı tamamladı. Diğer futbolcularımız, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla idmana başladı. 5’e 2 ve dar alanda oyun çalışması ile minik kale maç yapıldı. Antrenman, pas-şut çalışması sonrası yarım sahada oynanan çift kale maçla sona erdi.

Futbol Takımımız, Süper Lig’de Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, yarın (1 Aralık) saat 11.30’da BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde ilk on beş dakikasını basına açık yapacağı çalışmayla sürdürecek.