Asbaşkanımız Fatih Hakan Avşar, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’ı Vodafone Park’ta ağırladı. Güreş Şubemizin Genel Menajeri Necdet Uçar ile İdari Menajer Yardımcısı Burhan Özel de ziyarette yer aldı.
Avşar ve Aydın, sıcak bir ortamda geçen ziyarette, ülkemizde güreş sporunun son durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundular.
Asbaşkanımız Fatih Hakan Avşar, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’a hitaben yaptığı konuşmada, “Biz Beşiktaş olarak, Türk güreşinin her zaman yanında olduk ve bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz. Hedefimiz Beşiktaş’tan olimpiyat şampiyonları çıkarmak. Önümüzdeki hafta güreşçilerimiz için yaptığımız salonun açılışını da yapacağız. O açılışa Başkanımız Ahmet Nur Çebi özellikle sizleri de davet etti” ifadelerini kullandı.
Yapımı tamamlanıp Güreş Takımımızın sporcularının kullanımına sunulan yeni spor salonu için Avşar nezdinde Kulübümüzü kutlayan Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, “Güreş bizim ata sporumuz dolayısıyla tıpkı Beşiktaş gibi diğer profesyonel kulüplerin de güreş şubesi açmalarını ve Türk güreşine destek olmalarını istiyoruz” diye konuştu.
Asbaşkanımız Fatih Hakan Avşar, ziyaretin sonunda Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’a Beşiktaş forması hediye etti.
HABERLER
11.11.2020
GÜNCEL HABERLER
Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın’dan Kulübümüze Ziyaret
Diğer Haberler
- Başkanımız Serdal Adalı’dan Ardahan’da Ziyaretler 12.09.2026 16.27.00
- Başkanımız Serdal Adalı, Ardahan’ın Beşiktaş Köyüne Dikilen Kartal Heykelinin Açılış Törenine Katıldı 12.09.2026 16.04.00
- Amatör Şubelerimizin Sporcuları, Kupalarıyla Taraftarlarımızı Selamladı 11.09.2026 20.07.00
- Erzurumlu Öğrenciler Tüpraş Stadyumu’nda Misafirimiz Oldu 11.09.2026 19.36.00
- Opel ile İş Birliği Anlaşması İmzalandı 11.09.2026 16.17.00

