Türkiye-Nijer Dostluk Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak görev yapan taraftarımız Op. Dr. Çağlar Helvacıoğlu, Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Enis Ulusoy’un gönderdiği Beşiktaş formalarını, Nijer’in Niamey kentindeki bir ada köyünde yaşayan çocuklara ulaştırdı.
Beşiktaş formalarını büyük bir sevinçle giyen Nijerli çocuklar, Türkçe söyledikleri ‘En Büyük Beşiktaş’ tezahüratıyla mutluluklarını dile getirdi.
Op. Dr. Çağlar Helvacıoğlu, konuyla ilgili internet sitemize yaptığı açıklamada, Nijer’de bir Beşiktaş köyü oluşturma hayalinin gerçeğe dönüşmesinde kendisine forma göndererek yardımcı olan Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Enis Ulusoy’a teşekkür etti.
Helvacıoğlu, “Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Enis Ulusoy’a, Nijer’de bir Beşiktaş köyü oluşturma hayalimi gerçeğe dönüştürmedeki yardımları için teşekkür ederim. Buradaki çocuklar, Avrupa’nın diğer takımlarının formalarını giyiyordu. Bu duruma şahit olunca Beşiktaş formalarını da giysinler istedim. Nijerli çocukların üstünde Beşiktaş formalarını görmek ve ‘En Büyük Beşiktaş’ tezahüratını duymak beni çok mutlu etti” ifadelerini kullandı.
HABERLER
10.06.2020
GÜNCEL HABERLER
Nijer’de Bir Beşiktaş Köyü
Diğer Haberler
- Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı 04.07.2026 15.24.00
- Genel Sekreterimiz Uğur Fora, Beşiktaş JK – Dokuz Eylül Üniversitesi Merkez Spor Okulları Projesi’nin Birinci Yıl Toplantısına Katıldı 02.07.2026 17.08.00
- Genel Sekreterimiz Uğur Fora, Amatör Şubelerimizin Genel ve İdare Menajerleriyle Buluştu 02.07.2026 15.39.00
- Tan Taşçı’dan “İyiliğe Kanat Aç, Eğitime Güç Kat” Kampanyasına Destek 27.06.2026 21.53.00
- İyiliğin Kanatları Tekirdağ’da Açıldı 25.06.2026 17.20.00

