Başkanımız Fikret Orman, BJK-KABATAŞ VAKFI Mütevelli Heyeti ve İcra Kurulu Üyesi Serkan Yazıcıoğlu ve ailesi tarafından Malkara’da yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanan Ayten-Orhan Balkan Anaokulu’nun açılış törenine katıldı.
Tekirdağ Valisi Abdullah Kalkan’ın da yer aldığı açılış törenine; Taraftar ve Derneklerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse, BJK-KABATAŞ VAKFI İcra Kurulu Başkanı H. Anıl Cansızoğlu, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul katıldı.
Hayırlı olsun temennisinde bulunarak açılış kurdelesini kesen Orman, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
HABERLER
31.10.2018
GÜNCEL HABERLER
Başkanımız Fikret Orman, Malkara’da Okul Açılışına Katıldı
Diğer Haberler
- Disiplin Kurulu Başkanımız Devrim Alparslan ile Üyelik ve Sicil Kurulu Başkanımız Sefa Bağcı, GenBeşiktaşlı Çocuklarla Buluştu 07.11.2026 19.03.00
- Eski Futbolcularımız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Düzenlenen Dostluk Maçında Forma Giydi 07.11.2026 14.33.00
- Yönetim Kurulu Üyelerimiz İskoçya’da Dostluk Yemeğine Katıldı 05.11.2026 19.06.00
- Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş ile Edinburg Başkonsolosu Hakan Kıvanç’tan Ziyaret 05.11.2026 18.47.00
- Celtic Maçını Deplasman Tribününde İzleyecek Taraftarlarımıza Önemli Duyuru 05.11.2026 14.29.00

