Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba, vefatının 4. yıldönümünde Feriköy Mezarlığı’ndaki kabri başında anıldı.
Törene; Başkanımız Fikret Orman, Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, Transfer Komitesi ve Hukuktan Sorumlu Üyemiz Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Amatör Şubelerden Sorumlu Üyemiz Erdal Karacan, Divan Kurulu Başkanımız Tevfik Yamantürk, Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Divan Kurulu Üyelerimiz, Atletimz Takımımızın sporcuları ile Seba’nın ailesi, yakınları ve sevenleri katıldı.
Başkanımız Fikret Orman, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Süleyman ağabeyi anmak, bizim için çok önemli. Beşiktaş camiasına çok şeyler kazandırdı. Centilmenliğini ve zerafetini tüm futbol camiasına gösterdi. Bize çok şey öğretti. Allah rahmet eylesin.”
Genel Sekreterimiz Ahmet Ürkmezgil, anma töreninde şu ifadeleri kullandı:
“Onsuz yıllar zor geçiyor. Sadece Beşiktaş’ın değil tüm spor camiasının sevdiği, saydığı bir insandı. Sevildi, saygı gördü. Çok özel, çok zarif biriydi. Mekanı cennet olsun.”
Törenin ardından Başkanımız Fikret Orman ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Galatasaray Spor Kulübü’nün kurucusu Ali Sami Yen’in kabrini ziyaret etti.
HABERLER
13.08.2018
GÜNCEL HABERLER
Onursal Başkanımız Merhum Süleyman Seba’yı Kabri Başında Andık
Diğer Haberler
- Başkanımız Serdal Adalı’dan Ardahan’da Ziyaretler 12.09.2026 16.27.00
- Başkanımız Serdal Adalı, Ardahan’ın Beşiktaş Köyüne Dikilen Kartal Heykelinin Açılış Törenine Katıldı 12.09.2026 16.04.00
- Amatör Şubelerimizin Sporcuları, Kupalarıyla Taraftarlarımızı Selamladı 11.09.2026 20.07.00
- Erzurumlu Öğrenciler Tüpraş Stadyumu’nda Misafirimiz Oldu 11.09.2026 19.36.00
- Opel ile İş Birliği Anlaşması İmzalandı 11.09.2026 16.17.00

