Başkanımız Fikret Orman ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kulübümüzün kurullarının başkan ve üyeleri, yönetim kurulu eski üyelerimiz, kurullarımızın eski üyeleri, yargı mensupları, Beşiktaşımızı takip eden medya mensupları ve Beşiktaşlı sanatçılarla Vodafone Park’ta düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.
Sıcak bir ortamda geçen iftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:
“İnsanları mutlu etmek işimizin bir parçası. Sahada ortaya koyduğumuz mücadele ve saha dışında verdiğimiz demeçlerle bunu ortaya koyuyoruz. Zor bir sezon geçirdik. Ligi istemediğimiz bir noktada bitirdik. Güneşli günler yeniden gelecek. Önümüzde yeni umutlar ve yeni hedefler var. Sahadaki skorları bir kenara koyarsak ortada en yüksek marka değerine ulaşmış bir Beşiktaş var. Gelecek sezonda başarılı olmak için yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve profesyonellerle birlikte çalışmalara başladık.”
Başkanımız Fikret Orman, konuşmasının ardından konuklarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
HABERLER
24.05.2018
GÜNCEL HABERLER
Beşiktaş Ailesi Vodafone Park’ta İftar Yemeğinde Buluştu
Diğer Haberler
- Disiplin Kurulu Başkanımız Devrim Alparslan ile Üyelik ve Sicil Kurulu Başkanımız Sefa Bağcı, GenBeşiktaşlı Çocuklarla Buluştu 07.11.2026 19.03.00
- Eski Futbolcularımız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Düzenlenen Dostluk Maçında Forma Giydi 07.11.2026 14.33.00
- Yönetim Kurulu Üyelerimiz İskoçya’da Dostluk Yemeğine Katıldı 05.11.2026 19.06.00
- Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş ile Edinburg Başkonsolosu Hakan Kıvanç’tan Ziyaret 05.11.2026 18.47.00
- Celtic Maçını Deplasman Tribününde İzleyecek Taraftarlarımıza Önemli Duyuru 05.11.2026 14.29.00

