HABERLER

15.04.2017

FUTBOL

O. Lyon Maçı Hazırlıkları Başladı

Beşiktaşımız, UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final 2. maçında O. Lyon ile perşembe günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları ve streching çalışması ile başladı.

O. Lyon maçında oynayan futbolcularımız antrenmanı 5’e 2 çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yaparak tamamladı.

Diğer oyuncularımız ise pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışması yaptı.
Antrenman tam sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaşımız, yarın izin yapacak ve hazırlıklarına pazartesi günü saat 19.00’da basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.
Haber & Fotoğraf: Rahman Sağıroğlu