Vodafone Arena’da düzenlenen bayramlaşma törenine; Başkanımız Fikret Orman, Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi'nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi), Ahmet Cihat Kumuşoğlu (Basketbol, Akatlar Spor Salonu'ndan Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi), Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi), Hakan Özköse (Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi'nden Sorumlu), Divan Kurulu Üyelerimiz ve davetliler katıldı.
Bayramlaşma töreni iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.
Bayramlaşma töreninin ardından Başkanımız Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi (II. Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden Sorumlu) ve E.Berk Hacıgüzeller (Sayman, Mali İşler ve Finans, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı, Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisi'nden Sorumlu) Vodafone Arena’da bulunan Kartal Yuvası’nı gezdi.
HABERLER
01.07.2016
GÜNCEL HABERLER
Geleneksel Bayramlaşma Töreni Yapıldı
Diğer Haberler
- Başkanımız Serdal Adalı’dan Ardahan’da Ziyaretler 12.09.2026 16.27.00
- Başkanımız Serdal Adalı, Ardahan’ın Beşiktaş Köyüne Dikilen Kartal Heykelinin Açılış Törenine Katıldı 12.09.2026 16.04.00
- Amatör Şubelerimizin Sporcuları, Kupalarıyla Taraftarlarımızı Selamladı 11.09.2026 20.07.00
- Erzurumlu Öğrenciler Tüpraş Stadyumu’nda Misafirimiz Oldu 11.09.2026 19.36.00
- Opel ile İş Birliği Anlaşması İmzalandı 11.09.2026 16.17.00

