İzmir’de faaliyet gösteren Beşiktaş derneklerinin İzmir Swiss Otel’de düzenlediği şampiyonluk balosuna Başkanımız Fikret Orman’ın yanı sıra; Yönetim Kurulu Üyelerimiz; Metin Albayrak, Ahmet Ürkmezgil, Hüseyin Mican, Hakan Özköse, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Candaş Tolga Işık ile Genel Koordinatörümüz Levent Çifter, Taraftar ve Dernekler Sorumlumuz Selçuk Kaynarkan, efsane futbolcularımızdan Feyyaz Uçar ile çok sayıda davetli katıldı.
Baloda konuklara hitaben bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, daha sonra Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Ürkmezgil ile şampiyonluk pastasını kesti.
Başkanımız Fikret Orman, şampiyonluk balosundan önce İzmir Çeşme’de faaliyete geçen Beşiktaş derneğinin açılış törenine katıldı.
Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hakan Özköse ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun da yer aldığı törende Başkanımız Fikret Orman, hayırlı olsun temennisinde bulunarak açılış kurdelesini kesti ve taraftarlarımızla hatıra fotoğrafı çektirdi.
HABERLER
01.06.2016
GÜNCEL HABERLER
Başkanımız Fikret Orman, İzmir’deki Beşiktaşlılarla Şampiyonluk Balosunda Buluştu
Diğer Haberler
- Disiplin Kurulu Başkanımız Devrim Alparslan ile Üyelik ve Sicil Kurulu Başkanımız Sefa Bağcı, GenBeşiktaşlı Çocuklarla Buluştu 07.11.2026 19.03.00
- Eski Futbolcularımız Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Düzenlenen Dostluk Maçında Forma Giydi 07.11.2026 14.33.00
- Yönetim Kurulu Üyelerimiz İskoçya’da Dostluk Yemeğine Katıldı 05.11.2026 19.06.00
- Londra Büyükelçisi Osman Koray Ertaş ile Edinburg Başkonsolosu Hakan Kıvanç’tan Ziyaret 05.11.2026 18.47.00
- Celtic Maçını Deplasman Tribününde İzleyecek Taraftarlarımıza Önemli Duyuru 05.11.2026 14.29.00

