Club Brugge maçının ardından Pazar günü Spor Toto Süper Ligi Süleyman Seba Sezonu 25. haftasında Fenerbahçe ile oynayacağı derbi müsabakası için ara vermeden çalışmalarına başlayan siyah-beyazlılarımız, bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenman yaptı.
Basına kapalı gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü.
Antrenmana bireysel çalışan İsmail Köybaşı, Alexander Milosevic, Serdar Kurtuluş, salonda çalışan Cenk Gönen, soğuk algınlığı olan Olcay Şahan ve Ersan Gülüm ile, Acıbadem Fulya Sports Sporcu Sağlığı Merkezi'nde MR'ı çekilecek Daniel Opare katılmadı.
Josa Sosa, takımla birlikte çalışmalarda yer aldı.
İsmail Köybaşı, sahada bireysel çalışmalarında yüklenme ve kondisyon antrenmanları yaptı.
Teknik Direktörümüz Slaven Bilic yönetimindeki antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı.
Antrenman takım halinde ısınma koşularıyla başladı.
Koşunun ardından dünkü maçta forma giyen oyuncularımız açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı.
Diğer futbolcularımız ise 5'e 2 çalışması yaptı. Yarım sahada kontrollü pas ve çift kale maç değişmeli olarak yapıldı. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi.
Takımımız hazırlıklarını yarın (21 Mart) 18.00'de basına kapayı yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek.
HABERLER
20.03.2015
FUTBOL
Futbol Takımımız Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarına Başladı
Diğer Haberler
- İlhan Fakılı: “Bu forma için her şeyimi vereceğim” 06.07.2026 20.11.00
- Taraftarlarımıza Önemli Duyuru 06.07.2026 14.42.00
- Yeni Transferimiz İlhan Fakılı Sağlık Kontrolünden Geçti 05.07.2026 21.38.00
- Beşiktaşımıza Hoş Geldin İlhan Fakılı 05.07.2026 21.30.00
- Teknik Direktörümüz Vincenzo Italiano’dan Açıklamalar 05.07.2026 20.42.00

