Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig’de Fenerbahçe ile oynayacağı derbinin hazırlıklarına bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.
Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.Antrenmana tedavi sonrası bireysel çalışan Serdar Kurtuluş, Jose Sosa ve kontrol için hastaneye giden Olcay Şahan katılmadı. Mustafa Pektemek takımla birlikte çalıştı.
Teknik Direktörümüz Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı.
Antrenman takım halinde yapılan 18 dakikalık koşu ile başladı.
Koşu sonrası dünkü maçta oynayan oyuncular streching yaparak antrenmanı tamamladı.
Diğer oyuncular ise koşular sonrası 5-2 çalışması ve istasyon koşuları yaptı.
Duran top çalışması ve şut çalışması sonrası antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.
Beşiktaşımız, yarın(29 Ekim) izin yapacak ve hazırlıklarına Perşembe günü saat 11.00 de basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.

